Minusta

Tietoa minusta

Olen ensimmäisen vuoden tarjoilijaopiskelija (hotelli-, ravintola- & cateringalan perustutkinto) Omniasta. Tarkoituksena olisi valmistua nyt joulukuussa. Täytän tänä vuonna pyöreitä 30 vuotta. Asiakaspalvelutyöstä on kertynyt kokemusta jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Olen ollut lähihoitajana seitsemän vuotta ja olen työskennellyt myös mm. kaupassa. 

Kaipasin uusia haasteita, mutta halusin jatkaa liikkuvaa ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä. Tästä syystä tarjoilijan työ kuulosti mielenkiintoista ja lähdin opiskelemaan sitä. 

Työasuja on monenlaisia. Olen saanut hankittua jo liivin ja hameenkin. Moni työpaikka pyytää tietynväristä paitaa päälle. Nykyään suositaan enemmän mustaa, mutta juhlatilaisuuksiin saatetaan pyytää valkoinen kauluspaita.

Hymy ja hyvä mieli saa asiakkaatkin hyvälle tuulelle. 

Musta hame ja liivi valkoisen kauluspaidan kanssa luo ammattimaisen ja juhlavamman kuvan.

Musta paita on helpompi pitää siistinä työntouhun aikana. 

Työkokemuksia

Olin koulun kanssa mukana diplomi-illallisella eduskunnassa kattamassa ja avustamassa tarjoilijoita. Kattaminen oli todella tarkkaa ja tehtiin osittain viivottimen avulla, jotta rivit saatiin suoriksi.
Kuvaaja Hanne Salonen/eduskunta

Kuvaaja Hanne Salonen/eduskunta

Pääsin vatitarjoilemaan koulun järjestämällä hääkeikalla Suomenlinnan Tenaji Von Fersen salissa. Vatitarjoilussa tarjoilija joko nostelee ruoan asiakkaan lautaselle tai tarjoaa ruoan, jolloin asiakas ottaa itse vadilta.

Fazer Cafe Kluuvi

Tein koulun ohella palkallista keikkatyötä. Nyt valmistumisen jälkeen teen myös keikkaa monessa eri paikassa. Olen päässyt työskentelemään mm. seuraavissa paikoissa:
Fazer Fortum, tilaustarjoilut
Fazer Cafe Kluuvi, saliapulainen 
Fazer Dipoli, tilauspalvelut
Pääesikunta, banketti
Sodexo, henkilöstöravintolat ja tilauspalvelut
Coffee House, kahvilatyöntekijä
Ravintola Haikaranpesä, tarjoilija ja juhlapalvelut
Cafe Chapman Suomenlinna, tarjoilija ja kokouspalvelut
Musiikkitalo, väliaikatarjoilut
Kämp Brasserie, hotelliaamiainen ja a la carte lounas
Brasserie le Havre, Hotelli Seurahuone, hotelliaamiainen, -lounas ja banketti

Ravintola Haikaranpesä 

Espoon Haukilahdessa sijaitsevan vesitornin huipulla oleva ravintola.

Aamuaurinko! Ihanaa!



💛🌟💛

Kilta

Tämä blogi on osa kiltakoulujen toimintaa ja voitin tällä vuoden 2017 digiosaajan palkinnon! Aivan mahtavaa! 😊 Kiitos kaikille blogin seuraajille ja kannustajille!

Omnian Kokkikilta myönsi minulle myös vaakunansa kiltamaisesta toiminnasta. Kiitos Kokkikilta tästä kunniasta! ❤



Instagram: @hanna.poutiainen 
poutiainenhanna@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti